Scheidsrechter

Stephan Hendriks

Accommodatie

Onbekend

Vandaag kwam ZOB F1 langs op het complex van Purmersteijn om het op te nemen tegen de F2. De voorgangers van dit team van ZOB waren vorig jaar kampioen geworden in de groep van de talenten van de F4, de huidige F1. Ook dit jaar speelt ZOB bovenin mee en was nog zonder puntverlies. Dit zou een echte test worden voor de tijgers. Strak in de nieuwe trainingspakken, die net als de tenues mogelijk gemaakt zijn door VelthuisReclame.nl,werd een prima warming up gedaan. Nadat de scheidsrechter voor het eerst had gefloten gingen de tijgers met de beruchte 10 secondenregel van leider Tim van start. (voor wie hem nog niet kent. Tegenstander trapt af en binnen 10 seconden moeten de jongens de bal af hebben gepakt). Ook nu was het snel gebeurd en door deze vliegende start was ZOB behoorlijk onder de indruk. Over alle wedstrijden heen is de score 100% dus aan de uitvoering hoeft niet veel meer geschaafd te worden.  Niet veel later kon Demy na een prachtige aanval en een prima pass van Blaise de bal in het doel leggen en stond de 1-0 op het bord. Helaas gaf deze 1-0 niet de benodigde rust en ZOB liet zich niet uit het veld slaan. Ze begonnen steeds beter te spelen en de tijgers vochten als leeuwen (?!?!?!) om de rust met de voorsprong te halen. Dat lukte nog wel maar na de rust kreeg Purmersteijn het behoorlijk moeilijk. Ballen voorlangs, ballen op de paal maar helaas ook een bal in het doel. Daar stond dan de 1-1 in het boekje van de scheids. Dit werd ondanks nog wat kansen aan beide kanten ook de eindstand en zo wist ZOB de aanval van de tijgers op de bovenste plekken af te slaan. We zijn er echter allemaal van overtuigd dat dit team bovenin een rol van betekenis zal spelen dus als de jongens lekker blijven trainen en goed luisteren dan blijft het genieten van dit team.