2 - 4

Purmersteijn JO11-3

E-pupillen zaterdag, E3, 1e klasse 03

4 oktober 2014 8:45

Vandaag stond de wedstrijd tegen de E1 van Purmerland op het programma. Om kwart over acht was iedereen aanwezig in de kantine om aan de voorbereiding te beginnen.

Onder ideale weersomstandigheden begon de wedstrijd en we gingen meteen fel en scherp van start. Er werden al snel een paar kansen gecreëerd en dat gaf een prima start van de wedstrijd.
    Het vertrouwen groeide bij de jongens maar helaas scoorde Purmerland toch vrij onverwacht en stonden we 1-0 achter!. De jongens lieten de koppies echter niet hangen en gingen meteen op jacht naar de gelijkmakende treffer en die volgde gelukkig dan ook snel. Ze bleven goed voetballen en uiteindelijk viel ook de 1-2 voor de rust.

Na de rust zetten we het goede spel voort en volgde de 1-3.  Op dat moment leek de wedstrijd gespeeld maar door wat slordigheden kwam Purmerland toch nog op 2-3, mede doordat Purmersteijn vergat de genadeklap te geven.  Het werd toch nog even spannend maar we toonden vechtlust en wilden het verschil maken door niet heel veel later de bevrijdende 2-4 te scoren.

Een dik verdiende overwinning en dat geeft de jongens weer zelfvertrouwen voor de komende wedstrijden.
    Ga zo lekker door mannen want zo kennen wij jullie!

Aankomend weekend spelen we, ter voorbereiding op het E pupillen Toernooi van AZ Alkmaar, een vriendschappelijke wedstrijd tegen de E2 van AFC IJburg.

Ook daar kijken we naar uit.. Het AZ toernooi is een prachtig toernooi voor de jongens met mooie tegenstanders.