1 - 9

Purmersteijn JO11-3

E-pupillen zaterdag, E3, 1e klasse 03

1 november 2014 9:00

Na de prachtige overwinning (4-6) op Ajax afgelopen zaterdag, stond nu de wedstrijd tegen de E2 van WV-HEDW op het programma. Om 9 uur was de aftrap en de jongens gingen eigenlijk gewoon weer door met waar ze gebleven waren; goed voetbal spelen en scoren. Na een minuut of tien lagen er al drie in het mandje en was er weinig druk van de tegenstander. Er werd goed vanuit de positie gespeeld en de ene combinatie was nog mooier dan de andere. Dit resulteerde in een tussenstand van 0-4; een mooie stand om mee de rust in te gaan.

Na een lekker glaasje limonade onder het genot van het zonnetje, werd de tweede helft begonnen. De kansen vlogen ons om de oren en de doelpunten ook. Purmersteijn scoorde er lustig op los waardoor de eindstand uiteindelijk 9-1 werd.
    Mooi om te zien dat dat de jongens steeds meer als een team gaan voetballen en elkaar ook de kansen gunnen. Deze wedstrijd was daar echt een voorbeeld van. Elke speler heeft een aandeel gehad in een doelpunt en dat is super belangrijk.
    Aanstaande zaterdag spelen we weer thuis tegen de E1 van EVC.
    Jongens, goed gedaan!! Blijf vooral zo voetballen en plezier met elkaar hebben.