Mannen beker reserve zondag poulefase Groep 1 23

1442CS
    PURMEREND
    tel. 0299-423335

Opstelling

Vandaag stond de 3e bekerwedstrijd op het programma thuis tegen Always Forward. Purmersteijn die vorig jaar de knvb beker heeft gewonnen in de 1e klasse van de JO23 poule. Nu staan ze op het randje op uitgeschakeld te worden in de 1e ronde.

De voorbereiding was mede door de vakantie niet zoals normaal. Er zijn geen oefenwedstrijden gespeeld en de conditie is echt nog ver onder de maat. Ik weet uit ervaring dat het allemaal wel goed komt en dat hard trainen de enige manier is om sterker te worden.

Purmersteijn begon meteen scherp aan de wedstrijd en dat resulteerde in minuut 4 al meteen in een mooi doelpunt. Op aangeven van Sam scoorde Raoul Nunes Vas de 1-0 binnen. Raoul niet fit en heeft nog steeds last van een knie met veel vocht. Hij kan maximaal 1 helft spelen en laten we hopen dat deze vervelende blessure snel weg is.

Purmersteijn speelde leuk voetbal en het stond zeker achterin erg goed. Jordy en Joey waren scherp en haalde behoorlijk veel ballen weg. Zo nu en dan kwam Always er toch gevaarlijk door heen. ook had Purmersteijn het geluk dat de scheidsrechter verzuimde te fluiten voor een pingel voor Always.

in Minuut 30 een raar moment Brouwer die met een mooi actie vrij richting de 16 rent maar net naar buiten wordt gedwongen en de verdediger de bal naar de keeper schiet en hem oppakt. Dit was een terug speelbal en de scheids kon maar een ding doen en een vrijetrap geven. Sam scoorde hierdoor de 2-0

1 minuut later ging Joey in de fout met een glijbeweging wilde hij de bal voor de spits wegtikken, maar helaas was het te zacht en de spits pakte hem op en scoorde de 2-1.

Na de rust in minuut 51 na een mooie aanval scoorde onze vriend op aangeven van Brouwer de 3-1.

In minuut 68 liet Joey zich in de maling nemen in de 16 en inplaats hij mee draait steekt hij zijn been uit en stapt in, de spits ging heel makkelijk struikelen over het gestrekte been van Joey. De prima fluitende scheidsrechter kon maar 1 ding doen een pingel geven 3-2,

Dan in minuut 75 de mooiste goal van de wedstrijd op aangeven van onze vriend scoort Brouwer met de buitenkant schoen een lop precies in het doel. 4-2 en meteen de eindstand.

Helaas gaan we niet door in de beker, maar we gaan ons opmaken voor de competitie. Het zal een zware competitie worden en wat staat ons te wachten? We gaan proberen zo lang mogelijk mee te doen om bi de top 3 te blijven.