1442CS
    PURMEREND
    tel. 0299-423335

Opstelling

Na de slechte partij van vorige week, hebben de spelers en trainers een goed gesprek met elkaar gehad op de training. Door dat de buitenspelers geblesseerd zijn hebben we het sytseem omgegooid. Het vertrouwde aanvallende 4-3-3 naar 4-4-2. We hebben daar woensdag goed en scherp op getraind om toch wat meer body op het middenveld te hebben.

Vandaag kwam VItesse op bezoek uit Castricum. Purmersteijn speelde vanaf minuut 1 scherp en met een zeer goede inzet. De boys hebben 75 minuten geen kans weg gegeven. Doordat ze 10 minuten voor tijd met 5-0 voor stonden, ging de concetratie wat achteruit. Ook gingen de middenvelders te hoog staan om toch een doelpunt te scoren. Door een pingel en 2 goals weg te geven , maakte Purmersteijn het zichzelf enorm moeilijk de laatse 10 minuten. De les is blijf 90 minuten scherp en speel hem gewoon uit. Purmersteijn speelde voor de rest een hele goeie wedstrijd met prachtige doelpunten