1442CS
    PURMEREND
    tel. 0299-423335

Opstelling

Vandaag de eerste competitie wedstrijd van het nieuwe seizoen. Na 3 beker wedstrijden ging dan vandaag de competitie beginnen.
    WSV 1930 uit de Wormer kwam op bezoek en wat kon de zondag 2 verwachten? Afgelopen woensdag was er uistekend getrand en vooral op conditie. Dit blijft toch erg belangrijk omdat vaak de laatse 20 minuten erg zwaar zijn. Helaas hebben we 2 aanvallers die geblesseerd zijn aan hun knie, dus het is een beetje puzzelen om toch tot een goeie opstelling te komen.

Het was heerlijk weer helaas was veld 1 hierdoor wat stroperig. Voor de wedstrijd hebben de spelers een foto sessie gehad van fotograaf Guido om de nieuwe tenues goed vast te leggen.

De wedstrijd was begonnen en het was een tegenstander die leuk kon voetballen. Het ging zeker gelijk op met hier en daar van beide teams wat zenuwachtige foutjes. Er waren wel een aantal spelers waaronder Nassar Walugembe die zeer behendig was met de bal. We hadden het best lastig en moeten iets korter dekken. Hij draaide en kapte maar de uitsekende verdedigers van de Zondag 2 stonden goed. Opbouwend had WSV het lastig vooral als Brouwer Dave en Jesse druk gingen zetten. In de 41e minuut kwam WSV op voorsprong door een goeie uitbraak vanaf rechts. Demian en Dion hebben heel veel weggehaald maar deze keer kwam hij er door.

Gelukkig maakte spits Brouwer in minuut 44 de gelijkmaker. Onhoudbaar voor de keeper hoog in het doel en het was meteen rust.

De 2e helft was Purmerstreijn veel beter en had heel veel balbezit, maar hij wilde er op een of andere manieer niet in. Er zaten hele mooie aanvallen bij en div kansen voor Jesse Brouwer Dave en Sam. Purmersteijn bleef er in geloven hij moest een keer vallen. in minuut 82 na een corner kopte Jesse Hollander de bal het net in. De verdiende 2-1 was dan eigelijk gemaakt. Dylan pakte vlak voor het einde nog een goeie bal van de lijn anders was het zeker 2-2.

De eerste punten zijn binnen en ik heb leuk voetbal gezien met een goeie inzet en strijd. Dit zijn toch de tegenstanders die we gaan tegenkomen, veel fysiek en met aardige voetballers. Volgende week gaat de zondag 2 op bezoek bij SVW 27 in Heerhugowaard.