1483VR
    DE RIJP
    tel. 0299-673092

Opstelling

Purmersteijn heeft uistekende zaken gedaan in de Rijp. De eerste helft ging redelik gelijk op de teams waren aan elkaar gewaagd. Tot dat Jesse met een geweldig schot de 0-1 scoorde. Na een goed ingeschotenvrije trap scoorde de Rijp de gelijkmaker en werd het weer spannend.

Job scoorde in de 62e minuut de 1-2 mede omdat de keeper de bal niet klem had. Lars Kouwenberg scoorde met een gericht schot de 3-1en de punten waren binnen. Maar niet voor Jesse hollander die scoorde me toch een dolepunt. Van ruim 35 meter een schot KABOEM de keeper kon alleenmaar kijken.

Het was weer een geweldige prestatie van de zondag 2. Zondag 12 mei kunnen ze thuis kampioen worden als er minimaal een punt word gehaald tegen RK Edo. Na een geweldig vorige seizoen waar Purmersteijn de dubbel pakte en nu voor het eerst in de senioren competitie kampioen kan worden.

We zien iedereen op 12 mei om de titel binnen te schreeuwen.