1442CS
    PURMEREND
    tel. 0299-423335

Opstelling

Vandaag moest Purmersteijn tegen Texel 94 spelen. Na alle uitslagen te hebben doorgenomen was het de vraag wat voor team is het? Ze spelen gelijk tegen SVW 26 maar verliezen met 5-1 van KSV. We moesten gewoon ons eigen spel spelen om boven aan te blijven meedoen.

Purmersteijn begon meteen super sterk en in minuut 1 scoorde Jesse op aangeven van Brouwer binnen een minuut de 1-0 voor Purmersteijn. Hoeveel beter kan je beginnen om binnen 1 minuut op voorsprong te komen? Net zoals vorige week uit tegen Kolpingboys speelde Purmersteijn zeer goed voetbal en combineerde het er goed op los. in minuut 22 een prachtige aanval van Purmersteijn, Brouwer die hem met een schitterende voorzet de bal richting Jesse schiet en Jesse knalt hem werkelijk het doel in 2-0. Met deze stand gingen we de rust in.

in minuut 53 een prachtige voorzet op de spits van Purmersteijn en die scoorde een echte spitsendoelpunt  kaboem 3-0. Helaas ging de concentratie wat omlaag en ging Purmersteijn wat te frivool spelen. Veel no look ballen die niet aankwamen of de bekende hakjes achter het standbeen. Hierdoor maakte ze het zichzelf moeilijk en texel wist terug te komen tot 3-2.

Purmersteijn moest dus nog volle bak om te voorkomen dat Texel weer ging scoren. in minuut 72 en 78 scoorde de spits dan ook de 4-2 en 5-2. We zullen het maar niet hebben over de prachtige beweging van de spits van Texel. Die zette vrij eenvoudig 2 verdedigers op het verkeerde been door zeer snel vanuit de positie met zijn rug naar het naar het goal te draaien en de aansluiter weer te scoren. 1 minuut voor tijd scoorde Purmersteijn de 6-3 en waren de punten binnen.

Luca Bakker speelde een hele goeie wedstrijd en heeft veel gaten moeten dichten maar ook in de opbouw laat hij zien dat hij elke week progressie boekt. Jesse Hollander is in een geweldige vorm en staat gelijk met Brouwer qua doelpunten. Sam is een genot om te zien hoe hij de wel bekende Sam steekballen laat zien.  Maar zonder anderen te kort te doen was het een goeie prestatie van de zondag 2 en staan we deze week weer even boven aan.

Zondag zijn de mannen vrij ivm interland verplichtingen, hierdoor spelen ze woensdag een oefen pot tegen de zondag 3.