Purmersteijn 2 verliest met 3-2 van WSV 1930 en ziet voorsprong verminderen met 3 punten

WSV 1930 3

3 - 2

Purmersteijn 2

33'
    Raoul Brouwer (penalty)
    73'

tel. 075-6423004

Purmersteijn moest vandaag uit naar de Wormer. Na een hele goeie wedstrijd vorige week tegen concurent Koedijk, moest het vandaag gaan opnemen tegen WSV.

Purmersteijn begon heel matig aan de wedstrijd en miste de strijd en inzet van vorige week. Dit resulteerde dat Purmersteijn al na 8 minuten tegen een 2-0 achterstand stond aan te kijken. Zeer slap aan de wedstrijd begonnen en daar wist WSV wel raad mee. Elke tegenstander gaat 300% spelen als de koploper komt en dan moet je er meteen vanaf het begin staan.

Gelukkig herpakte Purmersteijn zich in de 2e helft en was de betere ploeg met de meeste kansen. Maar of de keeper of de lat of paal stond in de weg. Zo af en toe kwam WSV er gevaarlijk uit, maar de uitstekende keepende Dylan wist de ballen te pakken. Soms tellen lelijke goals ook en hoef je niet 3/4 man voorbij, een puntertje is ook prima als hij maar zit. Helaas bleef de verdiende gelijkmaker uit en was het duur puntverlies voor Purmersteijn.

Ze staan nog wel met 3 punten los, maar als je het programma ziet wat er nog gaat komen dan moeten ze elke week voor 200% er voor gaan. Volgende week de topper thuis tegen SVW, daar hebben we nog iets tegen goed te maken.