F-pupillen zaterdag, F2, 2e klasse 02

6 december 2014 10:00

Nico van Vugt

Lieve mensen

We zitten alweer op het einde van de eerste helft van het seizoen. En wat voor een helft was dat. Het begon allemaal met een wedstrijd bij De Blokkers. Uit alle hoeken en gaten werden jongens gehaald die uit het juiste hout waren gesneden om een tweede selectie team te vormen. Waar we aan begonnen was een groot vraagteken. Tegen De Blokkers moest op echt gras!!!!! tegen uit de klei getrokken reuzen en met een lief meisje als scheidsrechter worden gespeeld. Deze combinatie bleek iets teveel van het goede voor de boys en met een zwaar onterechte 2-1 nederlaag leek de start niet al te best. Dat was echter maar schijn want in deze eerste wedstrijd was al duidelijk dat deze groeibriljanten aan het begin van iets moois stonden. Een paar maanden verder bleek dit de enige nederlaag te zijn en alleen tegen ZOB werden nog onnodig punten verspeeld. Dat was een goed leermoment zullen we maar zeggen want ook in die wedstrijd waren de tijgers veel beter maar hebben ze het zelf laten lopen. Voor de wedstrijd van afgelopen zaterdag tegen De Wherevogels waren de statistieken prachtig. 1 maal verlies, 1 maal gelijk, en 6 keer winnen. 38 doelpunten voor en 6!!!!!!! tegen. De tijgers dachten daar echter heel anders over. De ruststand was slechts 2-0 maar dat had al veel meer kunnen zijn als er voorin iets meer oog voor de medespelers zou zijn geweest maar in de rust wisten ze dat zelf al te vertellen dus gingen we maar gewoon kijken wat er in de tweede helft zou gebeuren. Een ongekend gedreven team speelde De Wherevogels vervolgens helemaal scheel en werd het net nog 9 keer geteisterd waardoor aan het eind de 11-0 uitslag op het scorebord stond. De kenners zullen zeggen dat het belangrijk is om weerstand te hebben met voetballen om beter te worden maar af en toe leren hoe je een tegenstander helemaal zoek speelt is ook wel eens goed. Uiteindelijk staan we 2 punten voor op De Blokkers maar zij moeten nog een wedstrijd inhalen. Wat daar de uitslag ook van mag worden maakt niets uit want voor ons zijn de tijgers van de F2 de absolute toppers van de eerste seizoenshelft. In 2015 zullen we een stapje hoger gaan voetballen dus wat dat gaat brengen zult u kunnen blijven volgen in de verslagen. Tenslotte wensen Joshua de dromende doelman, mini ballotelli Blaise, rots in de branding Jayden, gifkikker Fares, vrolijke bikkel Nicky, parel van de passjes Demy, doelpuntenmachine Senne, Viktors de tank en Ryan de multifunctionele jullie allemaal de mooiste feestdagen toe.