1. Met hoeveel spelers wordt een wedstrijd gespeeld?
    2. Waarom zit je op voetbal?
    3. Als je geen zin hebt om te spelen, waarom zeg je dan niet af?
    4. Is voetbal een team sport of een individuele sport?
    5. Speel je om te winnen in een C1 of alleen voor je eigen lol?

Waarom deze vragen? Omdat de vele ouders, opa's en oma's en alle andere geïnteresseerde toeschouwers van Purmersteijn C1 zich afvragen waarom zij op zaterdag 21 maart naar de wedstrijd tegen Hollandia C1 gingen kijken. Als je als team bovenaan staat in de 2e divisie en je samen met DWS en Almere City uit gaat maken wie kampioen gaat worden, dan denk je als toeschouwer dat er in ieder geval als team gespeeld wordt en iedereen zoveel als mogelijk met passie speelt. Helaas ontbrak dit bij vele spelers of trok het gedrag van deze spelers de motivatie van diegene die wel wilde mee naar beneden. Wat overbleef was een teleurstellende wedstrijd en een terechte 4-0 nederlaag tegen een Hollandia die wel als collectief wilde voetballen. Deze stand was al in de eerste helft bereikt. Na 1 minuut en zonder zelf de bal geraakt te hebben stond de 1-0 al op het bord. De 2-0 was al na 8 minuten bereikt. Met nog twee doelpunten was de ellende voor rust al bereikt. De tweede helft met een aantal wissels was iets beter om te aanschouwen, maar aan de stand kwam geen verandering meer. Omdat DWS en Almere City wel "gewoon" hun wedstrijden wisten te winnen vielen de boys van de eerste plaats terug naar de derde plaats met slechts 3 punten voorsprong op Hoofddorp de tegenstander van volgende week. Dan zal dus ook blijken of de boys bovenin mee willen blijven doen of dat dit seizoen uitgaat als een nachtkaars.